2015. május 31., vasárnap

VÁLTOZÁS!

Ennek az ideje is eljött! Sokáig nem gondoltam volna, de az utóbbi időben egyre többet és többet gondoltam rá, majd átgondolva az elkövetkező éveket és terveket, rá kellett jönnöm, itt az ideje, rá kell szánjam magam a változásra. Alig egy hónap telt el, hogy döntésem következményeit viselem, de azt gondolom, hosszú még az út, hogy minden tökéletes vagy legalább majdnem az legyen.

Ez volt a kedvenc naplementém vele

Szinte minden alkalommal eszembe jut régi kedves masinám, ami teljesen normális, hiszen rengeteg közös élmény köt össze minket. Vele örökítettem meg szinte az összes horgász kalandom, de ott volt családi eseményeimen és más rendezvényeken is. Még most is tökéletesen működő Panasonic kamerám egyetlen hibája, hogy a videó felbontása nem HD minőségű, így tudása picit alacsonyabb, mint napjaink technikai vívmányai. 
Bridge gépeim legharcosabbja volt, ahogy például a márnák a folyóvizek halai közül
Upsz! Baj van, süllyedek! Szerencsére a fényképezőgépem nélkül!
Kistestvérével a Mosoni-Dunába fordultunk be a kenuval a vízbe, szerencsére ez vele elmaradt :)
Most biztos sokan kaptatok a fejetekhez, hogy micsoda „problémáim” vannak. Tény, nem tragikus, de szeretnék minél jobb horgász videókat készíteni és bemutatni, mert látom, hogy szívesen nézitek meg élménybeszámolóimat itt a blogon vagy akár a Youtube csatornámon. A tavalyi évben megvásárolt akciókamerám mellé egy nagyon pöpec digitális fényképezőgépet szemeltem ki, ami nem csak fényképezésre, hanem HD minőségű videók felvételére is alkalmas, ezért nem lesz akadálya a jobbnál-jobb kapások vagy akár a természetben eltöltött pillanatok megörökítésében.
Abban biztos vagyok, hogy időre és gyakorlásra lesz szükségem ahhoz, hogy rájöjjek, mikor, miért és milyen beállításokat érdemes figyelembe vennem ahhoz, hogy a legtöbbet tudjak kihozni az új masinából, de rajta leszek.
 
Kalandra és élményekre fel! :)
Az új gépem első igazi bevetéséről a következő bejegyzésemben láthattok majd bővebben képeket és talán videókat is, bár ezeket még nem volt időm megnézni, ezért nem szeretnék felelőtlenül ígérgetni semmit, de aki akkor is velem tart, nem bánja meg. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi a véleményed a cikkemről?