2010. december 8., szerda

HORGÁSZKARÁCSONY

Tedd, boldogabbá, szebbé egy vagy akár több gyerek/gyermek Karácsonyát. Nem kell pénzt küldeni, utalványt venni és semmi extra feladattal nem jár. Akkor, hogy tudsz segíteni? Könnyebben, mint gondolnád. Nyisd ki a pince vagy a szekrény ajtaját és nézz körbe a felszereléseid között. Te mindent használsz azok közül, melyek ott lapulnak? Megannyi felesleges, esetleg rég nem használt „kacat” hever ott. Ugye? Nekem is vannak olyan motyóim, melyeket azért vettem, hogy majd milyen jó lesz, végül soha nem használtam. Aztán van olyan, amit az évek alatt cseréltem le jobbra, szebbre,…

Ha hirtelen kéne pár dolgot megemlítenem, akkor elsőre az a 10-15db úszó jut eszembe, melyeket egyszer, vagy esetleg egyszer se használtam, és amikor pakolgatok, akkor csak jobbra-balra rakosgatom őket. Na, ennek vége, mert én is csatlakozom a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének kezdeményezéséhez, és ha mást nem is, de legalább ezeket a rég nem használt, de megkímélt cuccaimat feladom postán, hogy örömet okozzak a gyerekeknek.

Nézz körbe Te is a felszereléseid között és csatlakozz ehhez a kezdeményezéshez, hogy minél több Lurkónak legyen szebb az ünnepe.
Idézet a felhívásból:

„A karácsony közeledtével a 2007. évben már egyszer megtartott gyermekadományozási programját ismét elindítja a Szövetség "Horgász karácsony 2010” címmel. A program lényege, hogy a Szövetség a vele kapcsolatba álló horgászboltokon keresztül összegyűjti 2010. december 17-ig a horgászok által felajánlott jó állapotú horgászfelszereléseket.
Az összegyűjtött adományokat a Szövetség rászoruló horgászó, vagy horgászat iránt érdeklődő fiatalok körében kívánja szétosztani karácsonyra egy pályázat keretében. A Szövetség minden megajándékozott 14 év alatti fiatalnak a karácsonyi csomagjában egy 2011. évi vasi gyermek horgászjegyet is elhelyez, hogy a felszerelést már a következő horgászszezonban sportszerűen tudja használni. A program keretében a gyermekek, a horgászadományokat egy egyszerűsített pályázati adatlap kitöltésével és határidőre történő beküldésével tudják igényelni. A gyermekek megajándékozására előre láthatóan szervezett program keretében 2010. december 19-24. között kerül sor Szombathelyen.”

Az akcióról bővebb információt itt találtok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi a véleményed a cikkemről?