2010. december 18., szombat

VÉGRE ITT AZ ÚJ MARTIN BOWLER VIDEÓ

Egy átlagos reggelen, az egyik lapárus standon, az egyik újság címlapján Martin mosolygott rám. Oh, ebbe bele kell néznem, ezt nem hagyhatom ki!
Szerencsére nem kellett sokat lapoznom, mert hamar rátaláltam a vele készített cikkre. Gyors szemrevételezést követően, már a kosaramban landolt a színes, képekkel, cikkekkel tele kiadott színes folyó írat.
Boldogan olvastam Martin nyilatkozatát, melyből kiderült, hogy novemberben jelenik meg az új dupla DVD-je és az új könyve. Az új anyagot két évig vették fel, hajnalban, nappal, éjjel, télen - akár mínusz 20 fokban -, vagy nyáron. Négy évszakon áttartó horgászélményeinek rejtelmeibe enged nekünk bepillantást a szerző.


Hosszasan lehetne még erről az új anyagról írni, de már csak egy gondolatot osztanék meg veletek, aztán nézzük meg együtt az új trailert.

A blogom kezdetétől van egy elvárásom – magam felé -, hogy igyekszem a cikkeimben, illetve a későbbiekben, a saját készítésű videóimban a lehető legkevesebb teret adni a reklámoknak.

Ez esetben persze szívesen teszek kivételt, mert ezek a felvételek nem arról szólnak, sokkal inkább minden másról, minket érdeklő dolgokról.

Lássuk a medvét. Akarom mondani a beharangozó részt:


Az új anyag is nagyon rendben van! Ugye?






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi a véleményed a cikkemről?