2015. január 28., szerda

HORGÁSZ BLOGGEREK ÉS HORGÁSZOK CSOPORTJA

Pár napja egy új csoportot hoztam létre a Facebook-on, hogy a horgász blogok iránt érdeklődő olvasókat és bloggereket összefogja. Miért? Mert szerintem kevés van Magyarországon, talán az egyetlen a Fishing Time és jó lenne kicsit népszerűsíteni ezt a műfajt is, hiszen nem csak az újságokba vagy más WEB oldalakon lehet jó és érdekes történeteket, bemutatókat olvasni, hanem akár amatőr bloggerek oldalán is. 


Gyakran tapasztalom azt, hogy a közösségi oldalakon megosztott posztokat, ha valaki nem követi percre pontosan, akkor gyakran lemaradhat...
...egy megosztásról, ezt elkerülve hoztam létre ezt a csoportot.

Minél több hazai blogger csatlakozik a csoporthoz, annál több tartalmat tudunk megosztani magunk és a közösségünk számára. Így a csoport bloggerei, illetve a horgászat iránt érdeklődő tagok biztos el tudják olvasni, akár egy nekik megfelelő időpontban és kommentezhetik, ha szeretnék. 


Szerintem jó lehetőség mindenki számára, hogy bemutassa blogját, milyen témákról ír, mik érdeklik vagy merre horgászott legutóbb, milyen felszerelést tesztelt. Remélem, partnerek lesztek, sikerül jól összefogni ezt a kis közösséget és az ebben az irányban érdeklődő olvasókat is.
Bízok abban, hogy Te is csatlakozol a csoporthoz, melyet ide kattintva tehetsz meg :)

Figura

Képek: internet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi a véleményed a cikkemről?